Col·laboració amb Grècia

Col·laboració amb Grècia

Dimecres 20 de març vam tornar a col.laborar amb els nostres amics del Rebost solidari que van enviar a Grècia el seu contenidor número 20 pels refugiats de Malakasa!! Van enviar el què des d’allà demanaven: calçat, mobiliari de menjador, cuines industrials, electrodomèstics (rentadores, neveres, congeladors, rentaplats), utensilis de cuina i menjar. Seguim ajudant als refugiats perquè tot i que no se’n senti a parlar tant, la necessitat segueix sent molt real! #ajudem #refugiats #grècia#aquíiafora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>