Operació Nen del Nadal!

Operació Nen del Nadal!

Estem molt contents de poder participar un any més en l’Operació Nen del Nadal! és un projecte en el què preparem caixetes de regals per a nens i nenes que mai han rebut un regal per nadal, i les fem arribar a diferents països!

És un projecte de Samaritan Purse Internacional i l’any passat només a Espanya, es van recollir 30.000 caixetes que van ser entregades al Sàhara, a Guinea Equatorial i Rumania!

Vols participar? L’Associació participarà com a punt de recollida i tambéaportant caixes perquè la il·lusió arribi a més i més nens! En els propers mesos anirem donant pautes sobre com preparar-les i anunciant dates i lloc de recollida. Participa!

Per més informació entra a la web http://operacionninodelanavidad.org/ o consulta’ns!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *