Internacional

Internacional

Col·laborem sobre el terreny ajudant a milers de refugiats a la frontera turca i siriana en campaments kurds enviant diverses ajudes econòmiques per la compra d’articles de primera necessitat: menjar, calçat, material escolar,…

També hem col·laborat i seguim col·laborant directament a camps de refugiats a Grècia i hem portat ajuda de primera necessitat al Pakistan.

Hem participant també en un projecte a Haití, tant per cobrir necessitats bàsiques després del pas de l’Huracà Matthew com per ajudar en un projecte perquè varis nens d’una llar infantil tinguin aigua potable.

Fem seguiment i aportem a un orfenat a Romania al qual vam anar a fer feina de reformes fa uns anys.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *