Olimpiades evangèliques infantils!

Olimpiades evangèliques infantils!

L’Associació Beraca, com cada any, participa a les Olimpiades Evangèliques infantils a Barcelona! L’event es fa a l’Estadi Joan Serrahima el 3 d’Octubre i durant tot el dia es competeix en diferents categories. L’objectiu és passar-ho bé i alhora entrenar, participar i jugar aprenent valors com la igualtat, col·laboració, bon joc, respecte… a través de l’esport.
Si vols participar-hi posa’t en contacte amb nosaltres a través de Facebook, web, e-,mail, telèfon,… i t’explicarem com funciona tot! Nens de 3 a 16 anys! PARTICIPA!

Internacional

Internacional

Col·laborem sobre el terreny ajudant a milers de refugiats a la frontera turca i siriana en campaments kurds enviant diverses ajudes econòmiques per la compra d’articles de primera necessitat: menjar, calçat, material escolar,…

També hem col·laborat i seguim col·laborant directament a camps de refugiats a Grècia i hem portat ajuda de primera necessitat al Pakistan.

Hem participant també en un projecte a Haití, tant per cobrir necessitats bàsiques després del pas de l’Huracà Matthew com per ajudar en un projecte perquè varis nens d’una llar infantil tinguin aigua potable.

Fem seguiment i aportem a un orfenat a Romania al qual vam anar a fer feina de reformes fa uns anys.

 

Repartiment d’aliments

Repartiment d’aliments

Distribuïm aliments periòdicament depenent de les necessitats de cada família. La selecció dels beneficiaris es fa mitjançant una entrevista personal. Tots els serveis es fan de manera GRATUÏTA.

Actualment repartim a Navàs, Castellgalí, Castellbell i Marganell.

A partir del 2018, també repartim a Monistrol de Montserrat.

Horari sol·licitud informació:

Divendres de 10 a 11 del matí a la plaça de l’estació, 5 de Navàs.

Atenció a dones maltractades i menors

Atenció a dones maltractades i menors

Estem al costat de les persones que pateixen violència, donant-los suport incondicional. Estudiem cas per cas, per saber quin tipus d’ajut és el que necessiten en cada moment.

Fem un treball de mediació que ha permés que famílies que estaven totalment desestructurades hagin reconduit les situacions i siguin rehabilitades.

Acompanyem a víctimes amenaçades a judicis.

Disposem d’una casa d’acollida de dones per situacions que requereixen protecció física, on reben suport especialitzat.