Internacional

Internacional

Col·laborem sobre el terreny ajudant a milers de refugiats a la frontera turca i siriana en campaments kurds enviant diverses ajudes econòmiques per la compra d’articles de primera necessitat: menjar, calçat, material escolar,…

També hem col·laborat i seguim col·laborant directament a camps de refugiats a Grècia i hem portat ajuda de primera necessitat al Pakistan.

Hem participant també en un projecte a Haití, tant per cobrir necessitats bàsiques després del pas de l’Huracà Matthew com per ajudar en un projecte perquè varis nens d’una llar infantil tinguin aigua potable.

Fem seguiment i aportem a un orfenat a Romania al qual vam anar a fer feina de reformes fa uns anys.

 

Repartiment d’aliments

Repartiment d’aliments

Distribuïm aliments periòdicament depenent de les necessitats de cada família. La selecció dels beneficiaris es fa mitjançant una entrevista personal. Tots els serveis es fan de manera GRATUÏTA.

Actualment repartim a Navàs, Castellgalí, Castellbell i Marganell.

A partir del 2018, també repartim a Monistrol de Montserrat.

Horari sol·licitud informació:

Divendres de 10 a 11 del matí a la plaça de l’estació, 5 de Navàs.

Atenció a dones maltractades i menors

Atenció a dones maltractades i menors

Estem al costat de les persones que pateixen violència, donant-los suport incondicional. Estudiem cas per cas, per saber quin tipus d’ajut és el que necessiten en cada moment.

Fem un treball de mediació que ha permés que famílies que estaven totalment desestructurades hagin reconduit les situacions i siguin rehabilitades.

Acompanyem a víctimes amenaçades a judicis.

Disposem d’una casa d’acollida de dones per situacions que requereixen protecció física, on reben suport especialitzat.

Reforç escolar i graduat escolar

Reforç escolar i graduat escolar

L’associació ofereix classes individualitzades a alumnes amb dificultats acadèmiques especifiques o amb situacions familiars complicades. Aquest projecte es coordina amb les escoles i amb altres professionals segons necessitat.

També oferim classes de suport a adults que volen treure’s el graduat escolar. Informa’t fent-nos un e-mail a assberaca@hotmail.com o escrivint-nos a través de missatge de facebook de l’Associació Beraca.

Presons

Presons

Disposem de 8 persones amb autorització de la Generalitat de Catalunya per entrar a presons a visitar els presos.
Entrem regularment a les presons de Lledoners, Brians 1 i 2 i Centre de Joves de Quatre Camins.
Si tens algun/a familiar o conegut/da a la presó, posa’t en contacte amb nosaltres si vols que el/la visitem.

També, des de 2016, col·laborem en programes en benefici de la comunitat per a la reinserció de presos en coordinació amb Justícia. Com a entitat som el lloc i el vehicle que afavoreix la inserció social dels penats, facilitant l’espai, la tasca i la incorporació del penat en les activitats que ha de fer i acompanyar-lo en tot el procés de reinserció.

Empresa multiservei

Empresa multiservei

Amb la nostra tasca per a la reinserció de persones amb problemes, hem creat una empresa multiservei sense ànim de lucre que permet que persones sense ofici, puguin treballar juntament amb professionals de diferents sectors, capacitant-los i facilitant la seva incorporació al mercat laboral.
Fem pressupostos sense compromís.
A la nostra empresa multiservei, realitzem els següents serveis:

Reformes En General Neteges En General
Paleta Comunitats de veïns
Pladur Cases i pisos particulars
Pintura Locals comercials
Enguixat Jardineria
Electricitat Auxiliars d’enfermeria
Aigua Assistència a gent gran
Avis, malalts i residències

Avis, malalts i residències

Ens oferim a totes les residències d’avis i nens amb problemes de discapacitat de la comarca com a grup d’animació, cantant, pallassos,…

També ajudem a domicili a avis malalts que viuen sols.

Per veure totes les fotos de l’últim cop entreu al nostre facebook.

Drogoaddicció i alcoholisme

Drogoaddicció i alcoholisme

Disposem d’un centre de rehabilitació on s’ajuda a drogoaddictes i alcohòlics, a passar la primera etapa de desintoxicació amb controls mèdics i atenció personalitzada i on se’ls fa un seguiment com a centre de dia, fins arribar a la seva completa rehabilitació.

Rober

Rober

Recollim roba en bon estat, donada per persones particulars, botigues, restes de fàbrica,… Aquesta roba és seleccionada, repassada i classificada per als diferents sectors de població.
Les persones que vulguin col.laborar, poden portar la roba, sabates,… els divendres de 10 a 11 al C/Balmes nº 5 de Navàs.
Per ser beneficiari d’aquest servei, s’ha de fer saber a la Dolors Díaz els divendres al mateix local i després es farà un procés de selecció segons la necessitat.
Tots els serveis que oferim es fan de manera GRATUÏTA.