Nova oportunitat per formar-se

Nova oportunitat per formar-se

Avui us compartim que a Navàs, es tornen a fer cursos de formació per a persones en atur i ERTO subvencionats. Aquest cop d’instal·lacions solars fotovoltàiques i soldadura. La formació sempre és una bona opció per obrir noves opcions cap al món laboral. Si estàs interessat, contacta-hi! #formació #ocupació #ajutlaboral #seguim

Balanç del 2020

Balanç del 2020

Aquests dies fent balanç del nostre viatge pel 2020 estem contents de veure tota la tasca que hem pogut dur a terme gràcies a Déu! Us en deixem un breu resum!

 1. Distribució a aproximadament 200 persones d’aliments rebuts de Creu Roja a Navàs, com d’altres pobles de la comarca (Castellgalí, Castellbell, Marganell i Monistrol de Montserrat) i d’aliments i altres productes comprats directament per la nostra associació amb recursos propis, sobretot a partir de març, arrel de la pandèmia.
 2. Compres selectives de menjar i productes d’higiene per famílies molt necessitades. Arrel de la crisis de la covid a nivell mundial, moltes famílies s’han vist afectades a nivell de pèrdues de feina i hem fet un esforç especial amb el nostre nou programa “Cap nevera buida”. S’ha multiplicat la necessitat però gràcies a Déu, també hem pogut multiplicar les ajudes directes augmentant el fons dedicats a ajudes directes.
 3. Destinem ajudes directes a pagament de rebuts de llum, aigua, gas a famílies amb risc d’exclusió social, sempre amb recursos propis de l’Associació.
 4. Disposem d’un rober per a persones necessitades.
 5. Gestionem mobles, electrodomèstics, i altres per a persones que viuen en condicions precàries.
 6. Facilitem l’accés de persones a diferents centres de rehabilitació. Participem en el finançament i fem un seguiment fins la seva reinserció a la societat.
 7. Hem mediat en conflictes familiars diversos.
 8. Enlloc de fer visites a residències d’avis de la comarca fent activitats musicals i altres de manera presencial, hem seguit amb la iniciativa a través de mitjans telemàtics.
 9. Assistència a malalts a casa seva i a l’hospital.
 10. Atenció a dones maltractades i als seus fills.
 11. Treballem transmetent valors i bones actituds enmig d’adolescents, joves i nens durant períodes vacacionals i caps de setmana.
 12. Visites setmanals regulars durant tot l’any a presons. Brians 1 i 2 i Centre Penitenciari Lledoners.
 13. Participem en projectes internacionals d’ajuda humanitària:

        * Durant aquest any hem pogut ajudar a la frontera de Turquía amb Siria aportant productes de primera necessitat a la minoria kurda que hi ha a la zona.

        * Hem col·laborat amb camps de refugiats a Grècia a través de l’Associació GAiN, on la situació està molt precària.

       * També hem organitzat campanyes d’ajuda solidària recollint joguines i material escolar per a nens del nord d’Àfrica a través del programa “Niño de la Navidad”.

      *Hem col·laborat també amb l’Associació “Més que Salut” que treballa per formar metges a l’Àfrica.

      *Hem col·laborat amb una associació per a nens amb molta necessitat a Romania.

      *Hem treballat amb el Rebost Solidari de Cerdanyola enviant material informàtic i també material i mobiliari escolar a Àfrica.

       *Col·laborem amb Compassion, en el seu programa d’apadrinament de nens i nenes arreu del món i també en el seu programa d’emergències.

14. Aquest any hem participat econòmicament també amb la Residència Infantil Emanuel de Barcelona, que fa una gran tasca acollint a nens de famílies que per certs motius, no poden donar als infants l’atenció necessària.

15. Hem seguit treballant en els plans en benefici de la comunitat per a la reinserció de presos. Un complement més a la tasca que fem a presons.

16. Assessorem laboralment a persones en risc d’exclusió laboral i orientem fins la seva col·locació al món laboral (unes 40 persones).

17. Funciona el pis d’acollida / social a Navàs amb 4 persones acollides amb diferents necessitats.

18. Difusió de l’associació. Ens hem donat a conèixer més al poble i també a pobles veïns gestionant el Facebook de l’Associació i la seva pàgina web i fent presentacions als diferents municipis sobre la nostra tasca.

19. Captació, formació i seguiment de voluntaris.  Com l’activitat de l’associació va creixent, necessitem captar contínuament voluntaris per tal de fer tota la feina. Se’ls forma i se’ls segueix durant tota l’experiència per tal que sigui el màxim de productiva.   

Wow!!! Moltes gràcies a tot l’equip de voluntaris i voluntàries que constantment ho han fet posible i que també han aportat els seus recursos personals i econòmics per tirar endavant cada projecte!!! Sense l’ajuda de Déu i tots vosaltres, no haguéssim pogut afrontar les grans necessitats d’aquest any tan difícil.

Només desitgem poder seguir treballant igual o més en aquest nou any 2021!!

#ajutsocial #endavant #apermés

Bon Nadal i bones festes!

Bon Nadal i bones festes!

Estem a punt d’acabar un any més i des de l’Associació volem desitjar-vos a tots i totes unes molt bones festes i un molt bon inici d’any 2021 de part de tots els voluntaris/es!!

Que gaudiu d’aquests dies i el veritable missatge del nadal estigui amb vosaltres!

Bon Nadal!

Us anuncio una bona nova que portarà a tot el poble una gran alegria: avui, a la ciutat de David, us ha nascut un salvador, que és el Messies, el Senyor. Això us servirà de senyal: trobareu un infant faixat amb bolquers i posat en una menjadora. I de sobte s’uní a l’àngel, un estol dels exèrcits celestials que lloava a Déu cantant:Glòria a Déu a dalt del cel, i a la terra pau als homes que ell estima!Evangeli de Lluc 2: 10-14


Repartiments de nadal

Repartiments de nadal

El programa de repartiment d’aliments segueix en marxa. Aquests dies estem repartint els lots de nadal a tots els pobles on estem: Navàs, Castellbell, Castellgalí, Marganell i Monistrol. Esperem que l’aportació extra que es fa en aquesta entrega en especial, pugui ajudar a passar millor les festes a tothom que ho rep! Bones festes a tots/es! #associacióberaca#lotsdenadal#arribenfestes#seguimtreballant

Nen del Nadal

Nen del Nadal

Estem tan contents d’haver tornat a participar un any més en la campanya del nen del nadal! Gràcies a tots i totes vosaltres, molts nens i nenes gaudiran d’un regal aquestes festes! Gràcies a cada persona, família que hi heu posat el vostre gra de sorra i que heu fet córrer la veu perquè altres també hi participessin!! #nendelnadal#regaldenadal#portantamoralsinfants

Hola de nou! :)

Hola de nou! :)

Hola a tots/es!Hem estat un temps ausents de xarxes socials però l’activitat de l’Associació no ha parat, sinó que més que mai, hem estat molt actius.Seguim amb els repartiments d’aliments, fent un major esforç en compres selectives per suplir les mancances de les famílies en aquest temps difícil que ens toca viure.Seguim amb el rober, agraïnt a tots els que heu fet donacions i recordant que si teniu necessitat de roba ara que arriba el fred, aquí ens podeu contactar!També seguim recollint-vos matalassos, mobles petits, electrodomèstics bàsics, i seguim suplint a les famílies amb més necessitat. Gràcies a tots/es els que ens ho doneu, fan molt bé als receptors!I entre altres projectes, seguim treballant agraïts per poder mantenir l’activitat de l’Associació gràcies als voluntaris i voluntàries que segueixen en actiu amb totes les mesures de seguretat i molta il·lusió i ganes!Anirem informant-vos de què anem fent. #Beraca#seguim#endavant

SEGUIM AMB EL PLA EMERGÈNCIA DE REPARTIMENT D’ALIMENTS

SEGUIM AMB EL PLA EMERGÈNCIA DE REPARTIMENT D’ALIMENTS

Degut a la situació social i econòmica que estem vivint, des de l’Associació Beraca volem respondre i dedicar el màxim d’esforç a combatre la pobresa. Volem seguir dedicant esforç i diners per aquest fi i oferim a totes las families de Navàs que tinguin problemes per “omplir la nevera”, que contactin amb nosaltres, ens expliquin la seva situació i us ajudarem en la mesura del possible.

#aramésquemai #ajutsocial #estimantalsaltres #ambl’ajudadeDéu #usvolemajudar

Opcions de contacte: Per facebook (enviant missatge privat). Per whatsapp: 651029680 Per e-mail: assberaca@hotmail.com

Tenim cartells nous!

Tenim cartells nous!

Mentre seguim en marxa amb les activitats normals de l’Associació i també amb el pla d’emergències d’aliments, les col.laboradores més joves de l’Associació ens han fet aquests cartells tan xulos que volíem ensenyar-vos!

Són per facilitar la distribució d’aliments en diferents taules.

Moltes gràcies per aquests números tan xulos i colorits!!!

#repartimentdaliments #númerosdetaules #colors

PLA D’EMERGENCIA DE REPARTIMENT D’ALIMENTS

PLA D’EMERGENCIA DE REPARTIMENT D’ALIMENTS

Degut a la situació social i econòmica que estem vivint, des de l’Associació Beraca volem respondre i dedicar el màxim d’esforç a combatre la pobresa. Volem seguir dedicant esforç i diners per aquest fi i oferim a totes las families de Navàs que tinguin problemes per “omplir la nevera”, que contactin amb nosaltres, ens expliquin la seva situació i us ajudarem en la mesura del possible.

#aramésquemai #ajutsocial #estimantalsaltres #ambl’ajudadeDéu #usvolemajudar

Opcions de contacte:
Per facebook (enviant missatge privat).
Per whatsapp: 651029680
Per e-mail: assberaca@hotmail.com