SEGUIM AMB EL PLA EMERGÈNCIA DE REPARTIMENT D’ALIMENTS

SEGUIM AMB EL PLA EMERGÈNCIA DE REPARTIMENT D’ALIMENTS

Degut a la situació social i econòmica que estem vivint, des de l’Associació Beraca volem respondre i dedicar el màxim d’esforç a combatre la pobresa. Volem seguir dedicant esforç i diners per aquest fi i oferim a totes las families de Navàs que tinguin problemes per “omplir la nevera”, que contactin amb nosaltres, ens expliquin la seva situació i us ajudarem en la mesura del possible.

#aramésquemai #ajutsocial #estimantalsaltres #ambl’ajudadeDéu #usvolemajudar

Opcions de contacte: Per facebook (enviant missatge privat). Per whatsapp: 651029680 Per e-mail: assberaca@hotmail.com

Tenim cartells nous!

Tenim cartells nous!

Mentre seguim en marxa amb les activitats normals de l’Associació i també amb el pla d’emergències d’aliments, les col.laboradores més joves de l’Associació ens han fet aquests cartells tan xulos que volíem ensenyar-vos!

Són per facilitar la distribució d’aliments en diferents taules.

Moltes gràcies per aquests números tan xulos i colorits!!!

#repartimentdaliments #númerosdetaules #colors

PLA D’EMERGENCIA DE REPARTIMENT D’ALIMENTS

PLA D’EMERGENCIA DE REPARTIMENT D’ALIMENTS

Degut a la situació social i econòmica que estem vivint, des de l’Associació Beraca volem respondre i dedicar el màxim d’esforç a combatre la pobresa. Volem seguir dedicant esforç i diners per aquest fi i oferim a totes las families de Navàs que tinguin problemes per “omplir la nevera”, que contactin amb nosaltres, ens expliquin la seva situació i us ajudarem en la mesura del possible.

#aramésquemai #ajutsocial #estimantalsaltres #ambl’ajudadeDéu #usvolemajudar

Opcions de contacte:
Per facebook (enviant missatge privat).
Per whatsapp: 651029680
Per e-mail: assberaca@hotmail.com

Tornem a ser aquí

Tornem a ser aquí

Fa molts dies que amb tot l’enrenou que ha provocat l’epidèmia actual, no disposàvem de temps per posar-vos al dia de les tasques de l’Associació.

Tot i que algunes àrees de l’Associació no es poden desenvolupar com voldríem degut als protocols de seguretat, continuem, i més que mai, amb la tasca d’ajut social i laboral, que és l’essència de la nostra Associació.

El repartiment d’aliments, més que mai, segueix funcionant.
– Hem ampliat amb repartiment a domicili per aquells que no poden sortir.
– Hem augmentat significativament l’ajut a noves famílies que abans no ho necessitaven degut a la situació econòmica actual.
– Hem ampliat ajudes puntuals de compres selectives per persones en situació d’extrema necessitat.

I amb tot el cor, estem disposats a ajudar a tots els que puguem. Contacta amb nosaltres si creus que et podem ajudar d’alguna manera.

#associacióberaca #seguimambtotaprecaució #ajudem

Memòria 2019

Memòria 2019

Aquests dies fent balanç del 2019 estem contents i molt agraïts de veure tota la tasca que hem pogut dur a terme gràcies a Déu! Us en deixem un breu resum!

1. Distribució a aproximadament 200 persones d’aliments rebuts de Creu Roja a Navàs, com d’altres pobles de la comarca (Castellgalí, Castellbell, Marganell i Monistrol de Montserrat) i d’aliments i altres productes comprats directament per la nostra associació amb recursos propis.
2. Compres selectives de menjar i productes d’higiene per famílies molt necessitades.
3. Destinem ajudes directes a pagament de rebuts de llum, aigua, gas a famílies amb risc d’exclusió social, sempre amb recursos propis de l’Associació.
4. Disposem d’un rober per a persones necessitades.
5. Gestionem mobles, electrodomèstics, i altres per a persones que viuen en condicions precàries.
6. Hem facilitat l’accés de persones a diferents centres de rehabilitació. Participem en el finançament i fem un seguiment fins la seva reinserció a la societat.
7. Hem mediat en conflictes familiars diversos.
8. Visites a residències d’avis de la comarca fent activitats musicals i altres.
9. Visites a malalts a casa seva i a l’hospital.
10. Suport moral i presencial a dones maltractades i als seus fills.
11. Reforç escolar especialitzat per a nens i adolescents de fracàs escolar i problemàtica accentuada.
12. Escola d’adults. Formació per a adults sense cap titulació, amb risc d’exclusió social i laboral, ajudant-los a treure’s el Graduat Escolar, a preparar-se els currículums i fent el seguiment fins la seva inserció laboral. Contacte amb empreses per tal de fer tota la reinserció.
13. Treballem transmetent valors i bones actituds enmig d’adolescents, joves i nens durant períodes vacacionals i caps de setmana.
14. Visites setmanals regulars durant tot l’any a presons. Brians 1 i 2 i Centre Penitenciari Lledoners.
15. Participem en projectes internacionals d’ajuda humanitària:
* Durant aquest any hem pogut ajudar a la frontera de Turquia amb Síria aportant productes de primera necessitat a la minoria kurda que hi ha a la zona.
* Hem col•laborat amb camps de refugiats a Grècia, on la situació està molt precària.
* També hem organitzat campanyes d’ajuda solidària recollint joguines i material escolar per a nens del nord d’Àfrica a través del programa “Niño de la Navidad”.
*Hem col•laborat també aportant econòmicament en un projecte de formació de metges a Barcelona que aplicaran els seus coneixements a Guinea Equatorial. I col•laboració amb diverses tasques de transport de donacions.
*Hem col•laborat amb una associació per a nens amb molta necessitat a Romania.
*Hem treballat amb altres associacions enviant electrodomèstics a camps de refugiats a Grècia i material electrònic i també material i mobiliari escolar a Àfrica.
*Col•laborem en un programa d’apadrinament de nens i nens arreu del món i també en el seu programa d’emergències.

16. Aquest any hem participat econòmicament també amb una residència infantil de Barcelona, que fa una gran tasca acollint a nens de famílies que per certs motius, no poden donar als infants l’atenció necessària.
17. Hem seguit treballant en els plans en benefici de la comunitat per a la reinserció de presos. Un complement més a la tasca que fem a presons.
18. Assessorem laboralment a persones en risc d’exclusió laboral i orientem fins la seva col•locació al món laboral.
19. Hem posat en marxa un nou projecte: el pis social. Pròximament en tindreu més notícies.
20. Difusió de l’associació. Ens hem donat a conèixer més al poble i també a pobles veïns participant a la Fira de Primavera, gestionant el Facebook de l’Associació i la seva pàgina web i fent presentacions als diferents municipis sobre la nostra tasca. També vam fer una travessa solidària on els voluntaris més joves de l’associació donaven a conèixer la tasca de l’associació.
21. Captació, formació i seguiment de voluntaris. Com l’activitat de l’associació va creixent, necessitem captar contínuament voluntaris per tal de fer tota la feina. Se’ls forma i se’ls segueix durant tota l’experiència per tal que sigui el màxim de productiva.

Wow!!! Moltes gràcies a tot l’equip de voluntaris i voluntàries que constantment ho han fet possible!!!
Només desitgem poder seguir treballant igual o més en aquest nou any 2020!!
#ajutsocial #endavant #apermés

Rober!

Rober!

Mentre seguim amb les activitats habituals de l’Associació, volem agrair a tantes i tantes persones que ens porteu roba en bon estat per poder seguir amb el nostre rober en marxa. Moltes gràcies!! #rober #gràciesatots #seguim

Ja arriba Nadal!

Ja arriba Nadal!

Que bé ens ho vam passar aquest dissabte amb els avis de la Residència Mas Planoi de Castellgalí!!!

Vam cantar nadales i gaudir del nadal amb tots ells i elles i també vam poder donar-los un detallet preparat pels voluntaris de l’associació!!!

Gràcies per obrir-nos les portes un any més! Estem molt contents de poder celebrar el nadal amb vosaltres!!!

Repartiment especial Nadal

Repartiment especial Nadal

Avui hem repartit a Monistrol de Montserrat on els nostres voluntaris han rebut un detall de part de l’ajuntament per les festes nadalenques.

Seguim amb el repartiment del lot especial de nadal, demà a Castellgalí, Castellbell i Marganell i divendres també a Navàs!! #aliments #repartiment