Hola de nou! :)

Hola de nou! :)

Hola a tots/es!Hem estat un temps ausents de xarxes socials però l’activitat de l’Associació no ha parat, sinó que més que mai, hem estat molt actius.Seguim amb els repartiments d’aliments, fent un major esforç en compres selectives per suplir les mancances de les famílies en aquest temps difícil que ens toca viure.Seguim amb el rober, agraïnt a tots els que heu fet donacions i recordant que si teniu necessitat de roba ara que arriba el fred, aquí ens podeu contactar!També seguim recollint-vos matalassos, mobles petits, electrodomèstics bàsics, i seguim suplint a les famílies amb més necessitat. Gràcies a tots/es els que ens ho doneu, fan molt bé als receptors!I entre altres projectes, seguim treballant agraïts per poder mantenir l’activitat de l’Associació gràcies als voluntaris i voluntàries que segueixen en actiu amb totes les mesures de seguretat i molta il·lusió i ganes!Anirem informant-vos de què anem fent. #Beraca#seguim#endavant

Més que futbol

Més que futbol

cartel +que futbol petit

Dissabte dia 9 de Juliol  a les 9 del matí tindrem l’activitat més que futbol, tot un matí en què disfrutarem de l’esport tots junts!

La jornada està organitzada per l’Associació Beraca però compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i d’Atletes en Acció, una associació dedicada a treballar amb esportistes tant professionals com amateurs.

Els participants, a partir de 12 anys, tindran un programa amb les següents activitats:

La 1a part farem un entrenament, perfeccionament i tècnica basat en 6 estacions on es practicarà control, conducció de pilota i altres tècniques que anirem detallant (circuits, rombes, xuts,…)

A mig matí pararem i farem un beure per agafar forces, ja que després de la primera part, començarem un mini torneig de futbol 7 per edats. I potser en aquest moment, hi haurà alguna sorpresa!

No pots faltar! Fes la inscripció quan abans possible perquè poguem fer previsió d’assistents, però recorda que si encara no saps segur si podràs venir, el mateix dia també acceptarem inscripcions al camp de futbol!

Fins el dia 9!

INSCRIPCIÓ